المواضيع الأخيرة
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]


أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 54 بتاريخ الجمعة 7 سبتمبر 2012 - 3:15
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 299 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو Ahmad Altayf فمرحباً به.

أعضاؤنا قدموا 1650 مساهمة في هذا المنتدى في 898 موضوع
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم


صناعه الانشون

اذهب الى الأسفل

صناعه الانشون

مُساهمة  smsm في السبت 18 يونيو 2011 - 1:41

المكونات 4معلاق دقيق اى طحين

4جنبه نستون اى نوع تحبيه

4مرقه دجاج

نصف كوب زيت طهى اى نوع

معلقه فلفل اسمر اى اسود

لون تفته حمراء لون اللونشون كده عنى

3فصوص توم

الطريقه

توضع هذه المكونات وتخلط فى الخلاط حتى الذوبان ثم تصيبى السائل فى كيس طويل ويكون رفيع وتتركى فيه فراغ للتمدد وتعطى مره اخرى هذا الكيس بالخليط فى ورق سلفر اللى هو ورق الفويل بعد كده بيكون عندك ميه مغليه طبعا تضعى فيها كرفس وجزر وبصل وضعى فيه الكيس السابق وتهدى النار عليه لمده ساعه وبعد كده ينشل ويوضع بتلاجه لتانى يوم للتقديم

على فكره الطريقه دى انا مجربها بنفسى وحبت اكتبها هنا لللى بدو يجربها

تمياتى لكم باشهى ما لذا وطاب



ttp://imageshack.us/photo/my-imattp://imageshack.us/photo/my-imahttps://redcdn.net/ihimg/photo/my-images/5/18051818.gif/https://redcdn.net/ihimg/photo/my-images/5/18051818.gif/

smsm
مالكة الموقع

عدد المساهمات : 200
النقاط : 4974
الرتبه : 1
تاريخ التسجيل : 24/06/2009
العمر : 42
الموقع : الاسكندريه

http://amerelnahar.ahlamontada.net/profile.forum?mode=editprofil

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى